Tudatos álom – Alvás és álomprogramozás

 

 

 

TUDATOS ÁLOM /
ALVÁS ÉS ÁLOMPROGRAMOZÁS
intenzív önismereti és képességfejlesztő
KURZUS közös meditációkkal
vezeti:
PAULINYI TAMÁS
író, pszi-kutató
a Szintézis Szabadegyetem igazgatója

10.800Ft

Tágítsd ki a világod, álmodj tudatosan!
Az álmok élményei pszichés tapasztalásunk szerves részei, sokan azonban nem emlékeznek álmaikra, vagy nem figyelnek azok üzeneteire. Ezen az egynapos kurzuson nemcsak álmaink felidézésének és értelmezésének módszereit ismerhetjük meg, de megtanulhatjuk a tudatos álom megélésének technikáit is.
Ezzel a módszerrel közvetlen kapcsolatba léphetünk tudattalanunkkal, ami izgalmas utazást jelent énünk egy másik valóságába és lehetőséget önmagunk mélyebb megismerésére, intuíciónk és kreativitásunk fejlesztésére.
A kurzus nemcsak elméletben mutatja be az álommal és annak fajtáival kapcsolatos ősi és modern ismereteket, hanem a résztvevők közös meditációs gyakorlatokon keresztül belső utazást tehetnek saját pszichés mélységeikbe is.
————————————————————–
az előadóról:
PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató, több mint harminc éve foglalkozik a telepátia, a megérzések és a megváltozott tudatállapotok tudományos vizsgálatával az általa vezetett Szintézis PSZI-Laborban. A huszonöt éve működő SZINTÉZIS Szabadegyetem alapítójaként és igazgatójaként e képességeknek a fejleszthetőségét és önismereti gyakorlatait is oktatja.