Pszichedelikus és sámáni utak az önismeretben

 

 

 

PSZICHEDELIKUS ÉS SÁMÁNI UTAK AZ ÖNISMERETBEN
intenzív elméleti és gyakorlati KURZUS
közös meditációkkal
vezeti:
PAULINYI TAMÁS
író, pszi-kutató,
a Szintézis Szabadegyetem igazgatója
• Ha szeretnéd megtapasztalni pszichéd magasabb világait, és megismernéd kreativitásod rejtett dimenzióit; – Tarts velünk!
• Ha elméletben már képzett vagy, de saját élményeket szeretnél megélni veszélyek nélkül; –„Utazzunk” együtt régi és új technikákkal!
• Ha voltak ilyen élményeid, de nem tudod elhelyezni a világképedben, vagy nem tudod mi bennük az „üzenet”; – Tágítsd itt a tudásod!
• Ha érdekel a tudat, a valóság és önmagad mélyebb és sokszínűbb világa, akkor…; – Itt a helyed!
…szeretettel várunk a kurzuson!

10.800Ft

————————————————————–
Pszichedelikus utak és sámáni praxisok a mai spiritualitásban…
Meditáció, révület, pszichedelikus- és transzállapotok, – mostanság mind ismerősebb technikáknak számítanak az ezoterikus szubkultúra különféle önismereti módszerei között, mint ahogy egyre több neosamanista körben bukkannak fel az úgynevezett „beavató-, ill. tanítónövények”, vagyis a természetes hallucinogének használata.
A kurzus – a pontos átlátás kedvéért – történeti áttekintést nyújt a tudattágító szerek és módszerek használatáról, hangsúlyozva a „szer-mentes” gyakorlatok spirituális és terápiás hatását, valamint a sámáni szemléletnek a mai ember számára is iránymutató tanulságait.
A közös sámándobos meditációk a pszichedelikus tudatállapotok egzotikus világába vezetnek be, ami misztikus és titokzatos területét jelenti a valóság másféle megtapasztalásának.
Paulinyi Tamás a kurzuson nemcsak a hagyományok és a kutatások tanulságait és gyakorlatait ismerteti meg, hanem saját, idevágó tapasztalataiból is idéz.
————————————————————–
az előadóról:
PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató, több mint harminc éve foglalkozik a telepátia, a megérzések és a megváltozott tudatállapotok tudományos vizsgálatával az általa vezetett Szintézis PSZI-Laborban. A huszonöt éve működő SZINTÉZIS Szabadegyetem alapítójaként és igazgatójaként e képességeknek a fejleszthetőségét és önismereti gyakorlatait is oktatja.