Paulinyi Tamás

Paulinyi Tamás:
Testen innen, testen túl –
Az egészség tudati dimenziói

3.600 Ft

MEGJELENT PAULINYI TAMÁS LEGÚJABB KÖNYVE!

Ajánlások:

A tudományban mindig is van, és lesz is egy szürke zóna, ahova a tapasztalt, de még meg nem értett és meg nem magyarázott jelenségek tartoznak. Jó, hogy akadnak mindig olyan bá-tor, radikális kutatók, akik bemerészkednek ebbe a szürke zónába, dacolva a gúnnyal és le-kezeléssel, ami a hivatalos tudomány felkent papjaitól árad feléjük.
Azért sincs könnyű dolga annak, aki a parapszichikus jelenségeket igyekszik tudományos mód-szertannal vizsgálni, mert eredményei könnyen összemosódnak korunk zavaros ezotér nézeteivel. Éppen ezért fontos szem előtt tartani Carl Sagan figyelmeztetését: „A rendkívüli állítások rendkívüli bizonyítékokat követelnek.” A magam részéről drukkolok minden újítónak.

Szendi Gábor pszichológus, író ajánlása

 

PAULINYI TAMÁS a tudat jelenségét alkotó információ-halmaz mélyrétegeiben, és így az ezoterikus dimenzióiban kutakodik. A könyv ennél még sokkal többet is nyújt, minthogy az olvasó oldalról oldalra haladva felfedezheti benne a kreatív gondolkodás, a gyógyító humor és a szeretet jótékony hatását. Számos magával ragadó meglátás és felfedezés vár mindenkire, aki kézbe veszi ezt a „para-űző” beszámolót, amely az úttörő kísérletek bemutatásával kutatási területét a kortárs pszichológia tudományának egyik ágaként legitimizálja.

Prof. Dr. László Ervin filozófus, akadémikus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paulinyi Tamás:
Testen innen, testen túl –
Az egészség tudati dimenziói” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a Shopba