Médiumi üzenetek a vírushelyzetről - Paulinyi Tamás és Klézli Andrea előadása

MÉDIUMI ÜZENETEK A VÍRUSHELYZETRŐL

Az Univerzum és az emberi létezés egy egészen más megközelítésből nézve!
PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató
KLÉZLI ANDREA pszichológus, médiummal beszélget
Élő online, interaktív előadás a Facebookon! Három napig visszanézhető!
Időpont: április 18. (16–18 h)

2.200 Ft

Leírás

Kik is a médiumok? Valóban tudnak a szellemek világából közvetíteni? Egyáltalán léteznek-e láthatatlan dimenziók? A parapszichológia tudománya a kezdeteitől keresi a választ ezekre a kérdésekre, ahogy Paulinyi Tamás pszi-kutató, a Szintézis PSZI-Labor vezetője is nyitottan vizsgálja Klézli Andrea különös képességeit, aki pszichológiai praxisa mellett médiumként is tevékenykedik.
Andrea hamarosan megjelenő könyve egy Roth nevű testetlen lény üzeneteit gyűjti csokorba, amelyek nem kevésbé izgalmas kérdésekre adnak választ, mint hogy ki is Ő valójában, hogyan értelmezi az emberi létezést, és mit mond a teremtésről?
A legújabb közlések között mai aktualitások is szerepelnek, amelyek a jelenlegi “világjárvánnyal” is kapcsolatosak…
“A vírusokról egy egészen más megközelítésből nézve: Merre tartunk a jelenlegi helyzetben? Az emberi faj túlélésének kérdései, egy új világrend kialakulása és annak lehetőségei.
Politika és a spiritualitás kapcsolata: Mit jelent a meghasonulás elve, illetve a hit, a hála és a csodák valósága a jelen pandémiás társadalmi helyzetben?”
A beszélgetésen nemcsak a médiumitás és Andrea különös és izgalmas történetét ismerhetik meg a résztvevők, de a beszélgetés utolsó félórájában online módon mind a szakértőnek, mind a médiumnak kérdéseket is tehetnek fel a témával kapcsolatosan…
——————————————
A részvételi díj egységesen: 2.200 Ft
További info:
06 20 / 495 56 66

További információk

Csomagok

Alap, Bónusz

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba

    Ne maradj le Paulinyi Tamás aktuális programjairól!

    Iratkozz fel a hírlevélre!