Legújabb üzenetek a szellemvilágból - Paulinyi Tamás és Klézli Andrea előadása

KREATÍV MÉDIUMITÁS
Bennünk rejlő képességek?
PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató
élő online, interaktív előadása
Új időpont(!): Június 11. (péntek, 19–21 h)
Öt napos visszanézhetőséggel!
Regisztráció szükséges! 🙂
——————————-
A parapszichológia 150 éves múltjából számos olyan esetet ismerünk, amikor médiumok elképesztő szintű kreativitást mutattak, saját bevallásuk szerint mindezt másvilági forrásokból merítve.
Különösen híressé vált közöttük Rosemary Brown zenei- és Luiz Gasparetto festőmédium, akik az „égi csatornákon” keresztül több száz művet közvetítettek.
Rosemary Brown egyszerű londoni háziasszonyként és csekély zenei tudással, olyan nagy zeneszerzők „túlvilági szerzeményeit” kottázta le és játszotta el, mit pl. Liszt, Chopin, Beethoven, Bach és Brahms.
Luiz Antonio Gasparetto brazil pszichológus elhunyt festőktől kapott szintén „másvilági képeket”, többek között Picasso-tól, Chagall-tól, Toulouse Lautrec-től és Modligliani-tól.
Az elkészült műveket több zenei és festészeti szakértő megvizsgálta, és úgy nyilatkoztak, ha nem tudnák, hogy ez képtelenség, valódinak tartanák azokat.
De tényleg képtelenség, amit a médiumok állítanak? A parapszichológia mai eredményei szerint mindez nagyon is valós lehet. Tudatunk tér-időn túli észlelései és a halálközeli élmények alapján már egy olyan „új valóságkép” rajzolódik ki, ahol az Univerzum tudatmezőjében a „testetlen tudat”: alapvető létező.
Az előadás nemcsak elméleti jellegű, hanem tanácsokat ad a médiumi képességek alapszintű felébresztéséhez, valamint az előadó a nézők kérdéseire is válaszokat ad…
(Az előadás öt napig visszanézhető!)
——————————-
RÉSZVÉTELI DÍJ / REGISZTRÁCIÓ:
A belépő egységesen: 2.200 Ft.
Regisztráció szükséges!
szintezis@szintezis.info.hu
A részvételi díj befizetése után a kurzus előtti napon küldünk egy “Facebook Privát-csoport” linket, amelyen keresztül lehet csatlakozni az előadáshoz.
——————————-
Érdeklődni lehet:
+36 20 / 495 56 66 (Fürjes Kati szervező)
szintezis@szintezis.info.hu

2.200 Ft

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba

    Ne maradj le Paulinyi Tamás aktuális programjairól!

    Iratkozz fel a hírlevélre!