ÚTMUTATÁSOK, GYAKORLATI TANÁCSOK A SZELLEMVILÁGOKBÓL – 2022.07.21. (hétfő 19:00)

PAULINYI TAMÁS
író, parapszichológiai kutató

KLÉZLI ANDREA
pszichológus, író-médium

élő online, interaktív előadása és beszélgetése

(korlátlan visszanézhetőséggel)

3.200 Ft

Leírás

ÚTMUTATÁSOK, GYAKORLATI TANÁCSOK A SZELLEMVILÁGOKBÓL

PAULINYI TAMÁS és KLÉZLI ANDREA közreműködésével
élő online, interaktív előadás és beszélgetés

——————————-

Miért is lehet fontos a szellemvilágok üzenete? Milyen útmutatásokat és gyakorlati tanácsokat kaphat odaátról a ma embere?

Kik is a médiumok? Valóban tudnak a szellemek világából közvetíteni? Egyáltalán léteznek-e láthatatlan dimenziók? A parapszichológia tudománya a kezdeteitől keresi a választ ezekre a kérdésekre, ahogy Paulinyi Tamás pszi-kutató, a Szintézis PSZI-Labor vezetője is nyitottan vizsgálja Klézli Andrea különös képességeit, aki pszichológiai praxisa mellett író-médiumként is tevékenykedik.

Május 30-án hétfőn este a médiumitás gyakorlati hasznáról lesz szó, olyan üzenetekről, amik a mindennapjainkat segítik megérteni és harmonikusabban élni…

A parapszichológia 150 éves múltjából számos olyan esetet ismerünk, amikor médiumok elképesztő szintű kreativitást mutattak, saját bevallásuk szerint mindezt másvilági forrásokból merítve.
Különösen híressé vált közöttük Rosemary Brown zenei-, és Luiz Gasparetto festőmédium, akik az „égi csatornákon” keresztül több száz művet közvetítettek.

De tényleg képtelenség, amit a médiumok állítanak? A parapszichológia mai eredményei szerint mindez nagyon is valós lehet. Tudatunk tér-időn túli észlelései és a halálközeli élmények alapján már egy olyan „új valóságkép” rajzolódik ki, ahol az Univerzum tudatmezőjében a „testetlen tudat”: alapvető létező!

——————————-

“A földi valóságotokban ez az „egyetlen” olyan szentség, mely kivezet benneteket abból az árnyékvilágból, melyben jelenleg léteztek. A zűrzavar már olyan formát ölt bennetek, mely a legkevésbé szolgálja azt, akik Ti vagytok.
De az út egyéni! Álmodjátok meg Önmagatokat újra és újra, hiszen az álomban minden lehetséges! Egyet tartsatok szem előtt! Az álmot mindig a felébredés követi!
Vajon Ti milyen világban ébredtek fel mély álmaitokból?
A döntés rajtatok áll, még akkor is, ha most nem találjátok Önmagatokat!
Álmodjatok egy új valóságot, és a lelketek mindig követni fog Benneteket!
Ne felejtsétek el: a Szeretet a válasz…, pont itt…, pont most…, általam és általatok…, egy soha véget nem érő csodálatos létezésben!
Szeretettel Reeh, egy földöntúli valóságból…”
(Klézli Andrea Ciprusi Copyright 2021)

——————————-

A beszélgetésen nemcsak a médiumitás és Andrea különös és izgalmas történetét ismerhetik meg a résztvevők, de a beszélgetés utolsó félórájában online módon mind a szakértőnek, mind a médiumnak kérdéseket is tehetnek fel a témával kapcsolatosan…

Korlátlan ideig visszanézhető!

A belépő egységesen: 3.200 Ft

Csatlakozás az előadáshoz:
a részvételi díj befizetése után, a kurzus előtti napon e-mailben küldünk egy Facebook Privát-csoport linket, amelyen keresztül lehet élőben követni, ill. visszanézni a közvetítést

——————————-

Érdeklődni lehet:
+36 20 / 495 56 66
szintezis.szabadegyetem@gmail.com
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba

    Ne maradj le Paulinyi Tamás aktuális programjairól!

    Iratkozz fel a hírlevélre!