MENNYEI ÉRINTÉS avagy a Teremtő titkai

Élő online könyvbemutató a Facebookon

Online beszélgetés Klézli Andrea pszichológus, író-médiummal, a „Mennyei érintés” című nemrég megjelent könyvéről, amit felsőbb dimenziók testetlen lényei – Roth és Reeh – diktáltak neki. A médiummal Paulinyi Tamás író, pszi-kutató beszélget, röviden bemutatva a médiumi kreativitás világát, illetve a testetlen tudattal kapcsolatos parapszichológiai ismereteket is.
Az élő online könyvbemutatón való részvétel ingyenes!
————————-
“Olvasd el ezt a magasabb világból diktált könyvet és tarts velem egy varázslatos utazáson, ahol bepillantást nyerhetsz az angyalok csodálatos világába, szívhez szóló, bölcs tanításaikba, végig vezetve egy lélekszerelem életeken át tartó történetén.
Megismerkedhetsz Roth-al egy csodálatos fénylénnyel, aki a Teremtő titkairól mesél Neked… Találkozhatsz Reeh-vel, aki egy magasan fejlett földöntúli civilizációból világít rá a földi létezésünket érintő kérdésekre! Csodálatos és áldásos utazásban lesz részed!”
Klézli Andrea
————————-
„Az ezernyolcszázas évek második felében a médiumitás tudományos igényű vizsgálata jelentette a parapszichológiai kutatások kezdetét. Bár az elmúlt százötven évben a hangsúly az általános emberi pszi-képességek megfigyelésére tevődött át, az világossá vált, hogy a tudat működése nem képzelhető el pusztán agyi folyamatok eredményeként, hanem magasabb dimenziókban is észlel és hatást fejt ki.
A halálközeli élmények fél évszázados vizsgálata azt is bebizonyította, hogy a klinikai halál állapotában lévő emberek agyi funkciók nélkül nemcsak öntudatuknál vannak, de kívülről látják magukat, egy fénylénnyel találkoznak és túlvilági valóságokba lépnek át.
Klézli Andrea, akit több, mint húsz éve ismerek, vélhetően ezekből a világokból kapja az információit, vagy ha úgy tetszik, a „Mennyei érintéseket”.
Paulinyi Tamás
————————-
Az élő beszélgetést, könyvbemutatót a Szintézis Szabadegyetem oldaláról közvetítjük, itt:
https://www.facebook.com/szintezis.szabadegyetem
Szeretettel várunk Mindenkit!

Kapcsolat

kapcsolat@paulinyitamas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba

    Ne maradj le Paulinyi Tamás aktuális programjairól!

    Iratkozz fel a hírlevélre!