LEGÚJABB ÜZENETEK A SZELLEMVILÁGBÓL | Paulinyi Tamás pszi-kutató és Klézli Andrea médium előadása

LEGÚJABB ÜZENETEK A SZELLEMVILÁGBÓL
Kreatív médiumok
PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató
KLÉZLI ANDREA pszichológus, médium
élő online, interaktív, közös előadása és beszélgetése
Július 21. (szerda, 17–19 h)
Öt napos visszanézhetőséggel!
——————————-
Az est vendége Klézli Andrea pszichológus, aki hosszú évek óta többek között kreatív médiumként is tevékenykedik, íróként üzeneteket tolmácsolva egy Roth nevű testetlen entitástól. Harmadik, nem “evilági” könyvén dolgozik, amelyben Roth tanácsokat ad korunk égetően aktuális kérdéseire is. De valóban lehetséges ez?
A parapszichológia 150 éves múltjából számos olyan esetet ismerünk, amikor médiumok elképesztő szintű kreativitást mutattak, saját bevallásuk szerint mindezt másvilági forrásokból merítve.
Különösen híressé vált közöttük Rosemary Brown zenei-, és Luiz Gasparetto festőmédium, akik az „égi csatornákon” keresztül több száz művet közvetítettek.
Rosemary Brown egyszerű londoni háziasszonyként és csekély zenei tudással, olyan nagy zeneszerzők „túlvilági szerzeményeit” kottázta le és játszotta el, mit pl. Liszt, Chopin, Beethoven, Bach és Brahms.
Luiz Antonio Gasparetto brazil pszichológus elhunyt festőktől kapott szintén „másvilági képeket”, többek között Picasso-tól, Chagall-tól, Toulouse Lautrec-től és Modligliani-tól.
Az elkészült műveket több zenei és festészeti szakértő megvizsgálta, és úgy nyilatkoztak, ha nem tudnák, hogy ez képtelenség, valódinak tartanák azokat.
De tényleg képtelenség, amit a médiumok állítanak? A parapszichológia mai eredményei szerint mindez nagyon is valós lehet. Tudatunk tér-időn túli észlelései és a halálközeli élmények alapján már egy olyan „új valóságkép” rajzolódik ki, ahol az Univerzum tudatmezőjében a „testetlen tudat”: alapvető létező!
——————————-
Az előadás nemcsak elméleti jellegű, hanem tanácsokat ad a médiumi képességek alapszintű felébresztéséhez, valamint a kutató és a médium a nézők kérdéseire is válaszokat ad…
(Az előadás öt napig visszanézhető!)
——————————-
REGISZTRÁCIÓ / JEGYVÁSÁRLÁS:
https://paulinyitamas.hu/online-eloadasok/
A belépő egységesen: 2.200 Ft
A részvételi díj befizetése után, a kurzus előtti napon küldünk egy “Facebook Privát-csoport” linket, amelyen keresztül lehet csatlakozni az előadáshoz.
——————————-
Érdeklődni lehet:
+36 20 / 495 56 66 (Fürjes Kati szervező)
szintezis@szintezis.info.hu

Kapcsolat

kapcsolat@paulinyitamas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a shopba

    Ne maradj le Paulinyi Tamás aktuális programjairól!

    Iratkozz fel a hírlevélre!