Paulinyi Tamás

Álom és meditáció 5 részes online kurzus
2023.01.12-től

becsatlakozási lehetőség KORLÁTLAN VISSZANÉZHETŐSÉGgel!

ÉLŐ, INTERAKTÍV KURZUS PAULINYI TAMÁSSAL

Tanulj meg meditálni! Ismerd meg álmaid üzenetét!

Tanulj meg meditálni!
Ismerd meg álmaid üzenetét!

Az álmok élményei pszichés tapasztalásunk szerves részei,
sokan azonban nem emlékeznek álmaikra, vagy nem figyelnek azok üzeneteire. Ha Te is köztük vagy és szeretnél ezen változtatni, EZ A KURZUS NEKED SZÓL!

Stresszes életvitelünk gyakran ellehetetleníti annak a belső csendnek a megélését, ami nemcsak lelki harmóniánkhoz, de érett döntéseinkhez és reális önismeretünkhöz is szükséges.
TANULD MEG a relaxáció és a meditáció egyszerűen elsajátítható technikáit Paulinyi Tamástól!

 

Időpont: 2023.01.12-től minden csütörtökön 19 órától

Időpont:

2023.01.12-TŐL MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN
19 ÓRÁTÓL

becsatlakozási lehetőség!

A kurzus RÉSZVÉTELI díja
(összesen 5 alkalom): 17.000 Ft

A kurzus díja:
(összesen 5 alkalom)

Hogyan tudod alkalmazni a mindennapi életben?

A kurzus tematikája és időpontjai

Egy ősi kínai mondás szerint: „Mielőtt elindulsz a világot megváltani, járd körül háromszor a házadat!”

A helyes gondolkodás feltétele a helyes lelkiállapot, vagyis az a befogadásra nyitott belső béke, ami a dolgokat a negatív érzelmek torzítása nélkül tényszerűen tudja látni. Ennek megéléshez nyújtanak segítséget az első részben bemutatott egyszerű meditációs módszerek, amelyeket a kurzus minden egyes részében közösen gyakorlunk.

Sigmund Freud így fogalmazott: „Az álom a királyi út a tudattalan megismeréséhez.”

Álmaink tudattalanunk aktuális üzeneteit jelenítik meg, értelmezésükhöz azonban meg kell tanulni az álomfelidézés egyszerű gyakorlatait. Az álmainktól válaszokat kaphatunk fontos kérdéseinkre, ehhez, vagyis az álomprogramozás elsajátításához kerülnek bemutatásra azok a hipnagóg technikák, amelyek a tudatos álmodásba vezető úthoz is ajtókat nyitnak.

Eckhart mester szerint: „Démonaid is megváltó angyalok lehetnek, ha felismered az igazi üzenetüket.”

Pszichés elakadásaink okát főként félelmeink kapuőrei jelentik, amelyekkel az önismeret útján mindenképp szembe kell néznünk. Ehhez nyújt segítséget a belső párbeszéd, amelyben Belső Mesterünket szólítjuk meg az akadályok gyökereinek felismeréséhez. A tisztánlátott tények a megoldás útjait is világossá teszik, ami a célunkhoz, önmagunk megértéséhez vezet.

„Egy kötegből kivéve egy vesszőt könnyű eltörni, a köteget eltörni már lehetetlen.”

A racionalitás és az intuíció párban kell, hogy járjon, bármelyik nélkül féllábú az ember, működésük foka az adott helyzet által indokolt. Ugyanígy fontos a tudatos és a tudatalatti funkciók együttműködését megteremteni, ahogy az ösztönös jelzések tudatosításának is nagy szerepe van a helyes döntéseinkben, ezért megtanuljuk pszichés erőink harmonikus egyesítését.

„Mit ér a tudás, ha nem gyakorlod? A bölcsesség a szükséges cselekvésben méretik meg.”

A kurzus zárásakor a korábbi részek gyakorlatait ötvözzük egy mindennaposan végezhető integrált formába, a zárómeditációban pedig elmélyítjük és rögzítjük a tanultak kulcselemeit. Ugyanígy több időt szánunk az interaktív szakaszra, a kérdésekre és a megvitatható hozzászólásokra, illetve a kurzus meditációs és álomnaplóinak közös értemezésére is.

Kétségekkel és bizonytalansággal teli korunkban ezek mindennaposan fontos kérdések lehetnek mindenki számára. 

Sorsunk minősége ugyanis elsősorban rajtunk múlik, aminek eredményesebbé és harmonikusabbá változtatásához nagy segítséget kaphatsz pszichéd mélyebb rétegeiből.

Mindehhez „csupán” önmagaddal kell, hogy találkozz, a helyes válaszokat ugyanis saját magadtól kaphatod meg.
Indulj el befelé, ismerd meg tudatod rejtett tartalékait, a meditáció teremtette csendet, az álmok jelképes sugallatát és intuíciód által teremtett kreatív erőid!

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a Shopba